Figyelem! A webáruház és a termékkínálat kisebb átalakuláson mennek át, emiatt lehet némi zavar a rendszerben. Szeptember 15-ig igyekszem mindent a helyére tenni.. :-) Megértéseteket köszönöm! :-)

ÁRVÁLTOZÁS!

ÁRVÁLTOZÁS!

Az elmúlt három évben, amióta ez a vállalkozás működik igyekeztem elkerülni, hogy árat kelljen emelnem, most viszont már annyira megváltozott a gazdasági környezet, hogy muszáj volt.

Az árak változása bizonyos termékek árát jobban, van amit csak kisebb mértékben befolyásol. Ez annak függvénye, hogy az alapanyag, a hozzá felhasznált fémkellékek ára mennyire emelkedett meg, de például a szállítási díj is magasabb tavaly óta, amit nem teljes egészében hárítok át a vevőimre, egy részét átvállalom.
 
Sajnálom, hogy erre sort kellett keríteni, de ha nem teszem, akkor nem tudok fejleszteni, új termékeket behozni és az egészet előbb utóbb abba kellene hagynom, azt pedig nem szeretném.
 
Rengeteg ötletem van még, amiket sorban megvalósítok és hozom Nektek, hogy ne csak ti, hanem a kutyáitok is mindig csinosak legyenek és jó minőségű szerkókban tudjatok sétálni, bárhol is vagytok.

 

Sétáltassátok meg a kutyákat, szép napot Mindenkinek!

Pussztantás..:-)

Zita

További hírek