Figyelem! A webáruház és a termékkínálat kisebb átalakuláson mennek át, emiatt lehet némi zavar a rendszerben. Nemsokára érkeznek új minták, új termékek, igyekszem mindent mielőbb a helyére tenni.. :-) Megértéseteket köszönöm! :-)

Fizetési és szállítási feltételek

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A  csomagok házhozszállítását a GLS Futárszolgálat segítségével végezzük, az ország és egész Európa területén bárhová. Választható továbbá a Foxpost automatába való szállítás, ilyenkor a futárszolgálat csak a vásárló által megadott automatáig viszi a csomagot, onnan a vásárlónak kell magához vennie. Mindkét esetben a futárszolgálatok értesítést küldenek a vásárló részére a kézbesítés, illetve az automatába helyezés idejéről.

A csomagok várható kiszállítási ideje 2-3 nap, a külföldre kézbesítendő csomagok esetén ez 3-4 nap.  

A futárszolgálat a házhozszállítást munkanapokon 8-17 óra között végzi. Mindkét szállító szolgáltató e-mailben, vagy telefonon értesíti a vásárlót a kiszállítás idejről vagy az automatába helyezésről.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Fizetés bankkártyával:

Webáruházunkban lehetőséged van a bankkártyás fizetésre. 

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Megrendelésénél a GLS vagy Foxpost költségét a termék vételárához a rendszer hozzáadja, a házhozszállítás díja 1900 Ft.

Fizetés előre utalással:

Megrendelésénél a GLS vagy Foxpost költségét a termék vételárához a rendszer hozzáadja, a végösszeget kell átutalni a következő számlaszámra:

UniCredit Bank

Ajtonyi Zita

10918001-00000042-56720006

A közlemény rovatba a megrendelés számát és a vevő nevét kérjük beírni.

Házhozszállítással: 1900 Ft.

A megrendelés csak a vételár + postaköltség számlánkon való jóváírása után érvényes. 

Személyes átvétel:

Pécs területén előre egyeztetett időpontban történik, ebben az esetben csak a helyszínen történő készpénzes fizetés lehetséges. A személyes átvétel egyeztetése közben felmerülő esetleges akadályok miatt bekövetkezett határidő csúszás miatt nem vállalunk felelősséget.

 

MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 09:00 és 17:00 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelésre, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra a megrendelés. Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a visszaigazolástól számítva a raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, az egyedi megrendelés esetén 1-2 hét.