Fizetési és szállítási feltételek

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A szállítást a GLS Futárszolgálat segítségével végezzük, az ország és egész Európa területén bárhová házhozszállítással.

A csomagok várható kiszállítási ideje 2-3 nap, a külföldre kézbesítendő csomagok esetén ez 3-4 nap.  

A futárszolgálat a házhozszállítást munkanapokon 8-17 óra között végzi.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Fizetés bankkártyával:

Webáruházunkban lehetőséged van a bankkártyás fizetésre. 

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Megrendelésénél a GLS költségét a termék vételárához a rendszer hozzáadja, a házhoozszállítás díja 1660 Ft.

Fizetés előre utalással:

Megrendelésénél a GLS költségét a termék vételárához a rendszer hozzáadja, a végösszeget kell átutalni a következő számlaszámra:

UniCredit Bank

Ajtonyi Zita

10918001-00000042-56720006

A közlemény rovatba a megrendelés számát és a vevő nevét kérjük beírni.

Házhozszállítással: 1600 Ft.

A megrendelés csak a vételár + postaköltség számlánkon való jóváírása után érvényes. 

Személyes átvétel:

Pécs területén előre egyeztetett időpontban történik, ebben az esetben csak a helyszínen történő készpénzes fizetés lehetséges. A személyes átvétel egyeztetése közben felmerülő esetleges akadályok miatt bekövetkezett határidő csúszás miatt nem vállalunk felelősséget.

 

MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 09:00 és 17:00 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelésre, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra a megrendelés. Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a visszaigazolástól számítva a raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, az egyedi megrendelés esetén 1-2 hét.