Figyelem! A webáruház és a termékkínálat kisebb átalakuláson mennek át, emiatt lehet némi zavar a rendszerben. Szeptember 15-ig igyekszem mindent a helyére tenni.. :-) Megértéseteket köszönöm! :-)

POSTÁZÁS, CSOMAGKÜLDÉS

POSTÁZÁS, CSOMAGKÜLDÉS

Szeretném picit rendszerbe állítani a csomagolást és a csomagküldést, erről szeretnék pár mondatot írni Nektek!

Talán sokan nem tudjátok, de a termékek gyártását elejétől a végéig a legnagyobb örömmel egymagam csinálom, azonban ezen felül még sok más feladatom is van, ami okoz néha némi torlódást. Hogy a feladatok közül csak párat említsek: a hirdetéseket, a termékfotózást, a termékek leírását, termékekkel és a készítéssel kapcsolatos videókat, a webshop feltöltést, az Instagram-, Tiktok- és Facebook oldalak kezelését, továbbá a számlázást, a csomagolást és a csomagküldést is én végzem. Az egyik kedvenc tevékenységem a csomagolás, amikor összeállítom Nektek a kis dobozokat remélve, hogy mindent jól csináltam és elégedettek lesztek a termékekkel, de szeretnék ennek még több figyelmet szentelni a jövőben. Lesznek új dobozok, csomagolóanyagok természetesen környezetvédelmet a lehető legjobban szem előtt tartva.
 
Szeretnék most egy olyan postázási rendszert kialakítani, amelyben mindenki pontosan tudni fogja, hogy a megrendeléstől számítva melyik napon érkezik meg a csomagja. Nekem ez annyiban lesz könnyebb és átláthatóbb, hogy nem kell a hét több napján is számlákat, címkéket nyomtatni és csomagolni is a termékek készítése mellett, ami nem is a fizikai megterhelés miatt lehet probléma, inkább csökkenteni szeretném a hibázási lehetőségeket. Minden feladatkörre teljes figyelmet akarok szánni.
 
Az új rendszer szerint minden héten egyszer, csütörtöki napon adok át a GLS futárnak a csomagokat. Ez azt is jelenti, hogy a minden héten szerda délig beérkezett rendeléseket fogom tudni azon a héten (vagyis másnap) feladni. A szerda 12:00 óra után leadott rendelések már csak a következő hét csütörtöki postával tudnak elindulni. A csomagokat a rendelések beérkezésének sorrendjében készítem el. 
 
Azért választottam a csütörtöki napot, mert így pénteki napokon, még a hétvége előtt odaérnek a csomagok és a szerkókat már lehet is használni azon a hétvégén. :-)
 
Természetesen, ha valakinek valami miatt ez nem megfelelő (épp nem lesz otthon aznap, vagy elutazik), azt egyénileg tudjuk egyeztetni, erre mindig van lehetőség! Amennyiben ilyen kérésed lenne felém, ne habozz megkeresni a Messengeren vagy a bruunoropes@gmail.com-os e-mail címen.
 
Ne feledjétek, a kulcsszó a Szerda 12:00 óra! Postázás minden csütörötökön.. :-)
 
Sétáltassátok meg az ebzeteket, szép napot Mindenkinek!
 

Pusszantás..:-)

Zita

 

 

További hírek