Figyelem! A webáruház és a termékkínálat kisebb átalakuláson mennek át, emiatt lehet némi zavar a rendszerben. Szeptember 15-ig igyekszem mindent a helyére tenni.. :-) Megértéseteket köszönöm! :-)

SZAR ÜGY! :-) #viccvót

SZAR ÜGY! :-) #viccvót

Egy csomó minden hozzátartozik a kutyatartáshoz, így a kutyagumi is, ebben vannak nagy segítégünkre az Earth Rated zacsik.

Mielőtt Bruno megérkezett hozzám természetesen elmentem körülnézni, hogy mire lesz szüksége, így vettem pár csomag kakiszacsit is. Jópár félét kipróbáltam, de egy ideig nem találtam meg az igazán megfelelőt, ami erős, normális méretű, arra már nem is mertem gondolni, hogy netán valami "szagszűrős" legyen.

Aztán egyik alkalommal, ahogy böngésztem az Instagram-on a kutyás oldalakat, feljött az Earth Rated profilja (hiába, az agyturkász gúgl kinyomoztam mire gondoltam :D). Nagyon megtetszett a dizájn, a színek, de legfőképpen az, amit képviselnek, ahogyan a zacsit készítik, nevezetesen, hogy újrahasznosított anyagból készül, még a gyűjtő doboz is. Mivel ez már akkor nálunk is kapható volt vettem is gyorsan párat, mondván, hogy kipróbálom és azóta sem használok más típusú zacsit, meggyőződésem, hogy ez a legjobb! Szivárgásmentes, erős, nem szakad, a mérete is megfelelő és nem árad belőle a szag, nem zavaró, ha egy darabig vinni kell magammal, mert épp nincs egy kuka a közelben. 

Ha nem a legjobb lenne, nem írnék Nektek most arról, hogy az Earth Rated zacsi is rajta volt a listámon, amikor úgy döntöttem, hogy felveszek pár kiváló minőségű, a kutyatartáshoz elengedhetetlen terméket is a webshopba a saját cuccaim mellé. 

Meg is kerestem e-mail-ben a gyártót és megkaptam az információt, hogy hogyan van lehetőségem feltölteni, így meg is csináltam neki a helyet. Innentől kezdve zacsit is tudtok rendelni nálam, már aki szeretne. Illatmentes és levendula illatú változatban, többféle kiszerelésben kapható, már fel is töltöttem őket a webshopba... :-)

Ti voltatok ma már sétálni? Zacsit vittetek? :-)

Sétáltassátok meg a kutyikat, és legyen szép napja Mindenkinek!

Zita és a labik..<3

 

További hírek