RPRO_VIOLET Rendelésre

Violet

A retriever pro pórázokat olyan kutyásoknak szántam, akik nem csak hobby szinten foglalkoznak kutyákkal. Itt nincs a fojtást blokkoló csomó, mint a hobby változatnál, a fék mozgatható, funkciójában használható. 8 mm vastag vizen úszó polipropilén kötélből készül, hegesztett…
4 800 Ft [12.48EUR]

A retriever pro pórázokat olyan kutyásoknak szántam, akik nem csak hobby szinten foglalkoznak kutyákkal. Itt nincs a fojtást blokkoló csomó, mint a hobby változatnál, a fék mozgatható, funkciójában használható. 8 mm vastag vizen úszó polipropilén kötélből készül, hegesztett karikával, szegecselt bőr fékkel.

Hossza teljesen kinyújtva 130 cm.

:-)

Szállítás

Barion
PayPal

Bankkártyás fizetés házhozszállítással


Megrendelésedet a GLS futárszolgálattal küldjük, amelynek költségét a termék árához a rendszer már hozzáadja, a végösszeget tudod bankkártyával kifizetni. PayPal-al való fizetésre is van lehetőséged.

Szállítási díj: 1 600 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Előre utalás házhozszállítással


Megrendelésedet a GLS futárszolgálattal küldjük, amelynek költségét a termék árához a rendszer már hozzáadja, a végösszeget kell a lent megadott számlára átutalni.

Szállítási díj: 1 600 Ft Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PayPal

Kutyakendő vásárlása esetén, bankkártyás fizetéssel


Ez az opció csak abban az esetben választható, amennyiben csak kutyakendőt szeretnél rendelni. A GLS szállítási díja a termék árához képest drága, így ezeket a termékeket postai levélként adom fel, így olcsóbb.

Szállítási díj: 600 Ft
Barion
PayPal

Személyes átvétel


A termék Pécsett átvehető egy előre megbeszélt helyen és időpontban.

Barion
PayPal

Other Countries


We do our best to serve our foreign customers as well. You have the opportunity to pay your order with Bank card. As soon as we recieve the value on our bank account we will send you an invoice and send the package immediately. (Money transfer from foreign Country to Hungary sometimes takes 3-4 days to arrive, please be aware of that!) Shipping cost: 5000 HUF. Free shipping above 30 000 HUF!

Szállítási díj: 5 000 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek